Konečně..
Konečně.. něco..
zase cítím.
konečně ho
zase slyším,,
Tvoje s tím mým,
radostně tlouct,
v ohrádce z pusinek,
po vodě z pomněnek
bezstarostně plout...
Konečně zase důvod,
Pro koho prázdný život žít,
A navždy zahodit zábrany,
A tím novým s tebou jít….
Komentáře (6)
Komentujících (6)