I úspěchy pomíjí
Anotace: věčnost je klam...
Věčnost je klam.
Velký to blud,
co kráčí k nám,
láska, a úspěch,
potřeba i prospěch,
vše jednou pomine.
Jednou vše pomine,
musí to zkončit,
klam je to věčný,
co nemůže nemine,
je čas zkončit,
živote nevděčný.
Komentáře (1)
Komentujících (1)