Štěstí, že jsi znovu začal psát...stojí to zato. Lidi jako ty by s tim hlavně neměli přestávat
06.05.2007 22:03:00 | Květa
Je to pěkný, občas si řikám, jestli ještě někde kolem mě je člověk, kterýmu by šlo o lásku jako takovou a ne jen o sex nebo úlet, flirt...Pomalu přestávám věřit tomu, že ještě někdo vlastně dokáže milovat. Seš světlá výjimka a to mě potěšilo;) Snad se ti v životě objeví slečna, která bude jiná než ta, která se zabydlela v tvojí básničce.
05.05.2007 12:04:00 | xavian