Probuzení
Po příčkách
mého polospánku
vystoupal nový den
paprsky co ti loudí
po tváři úsměv
nejsou sluneční
(žaluzie obranářky)
září z mých očí
Ve tvém probuzení
se rodí celý
můj svět
všechny mé státy
slaví dnešní
první otevření očí
jako kočka
v životní formě
se protahuješ
(kolem mých emocí)
nastartuješ
motůrek svého hrdla
chraplavě zašeptáš
ahoj miláčku
a pak se jen divíš
náhlému útoku
mého rozněžnění...
Přečteno 558x
Tipy 1
Poslední tipující: Makula
Komentáře (6)
Komentujících (6)