Anotace: I takto končí láska, obzvlášť ta podvedená. Odpusť!
Zas další báseň napsána,
z níž padá na mne spleen...
Proč smutná je tak Rhiana?
To ztěží vytuším...
Jak mohl bych Tě potěšit,
Tvé duši vrátit smích,
když sám hledám důvod proč žít
v hodinách nejbližších?
Chladný večerní vánek věje,
navzdory všemu vím:
Po noci plné beznaděje
že zas se probudím!
Po verších " depce na míru"
dopřej si svého klystýru,
ať tělo jedů zbavené
se k nové naději zas pne!
Tak jsem zas spáchal několik komentářů,ale konto mých děl zůstalo nezměněno!Je zajímavé,jak rychle dokážu veršovat v komentářích.Omezuje mne jedině rychlost mých datlujících prstů!
06.05.2007 21:18:00 | Kozoroh 1
Pěkně a trefně napsané...věčný koloběh prolínání se usudů a trest za ně!
Rozdělili světy na dva póly
...ten hraje dobře
a ten špatně svoji roli,
jsou na to školy. /Indy04/
05.05.2007 16:25:00 | Viki C.