Pocitová
/Ve vzpomínkách vybledlých/
na zeď škrábu tvoje jméno.
.
.
.
ve tmě prázdných stěn
/bráníš duši dojít do oblak/
tím svým oranžovým úsměvem
zabíráš tabulky skla.
vznášíš se v prázdném prostoru za nočním stolkem
a tvé jemno mi vykapává autistický kohoutek
přijímám zprávy z jiných sfér
tou morzeovkou soumraku
/hledím do mraků/.
Komentáře (1)
Komentujících (1)