Prší
V každičké cévce
mám kousek ledu
a prší... na okně tečou slzy
tvé rty s příchutí medu
mi ve slušných mezích
sdělují neslušné záměry
zapsány ve stovkách tezích
..........................
důvody, proč nechci utéct.
Od tebe a od nás
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)