Anotace: není to úplná básnička, je to jenom hrstka nedopsaných veršů a také pouze já vím komu byla určena, a to je na ní, myslím si, to opravdu nejkrásnější...
Nevim jak Ty, ale já strašně nerada píšu k něčím dílkům komentáře - možná to bude tím, ža stejně jako teď u toho Tvého, zase nemám co dodat. A napsat jen pěkný, to asi neni to pravý ořechový, je to krásný, je v tom moře citu a mluví mi to z duše...Moc líbí:))
07.05.2007 16:09:00 | xavian
moc pekný, Cucku, překvapilas me :)) akorát by mě zajímalo, odkdy seš zamilovaná :PP jelikož od tebe se taky člověk nic nedozví, nemyšleno ve zlým ;)
06.05.2007 20:06:00 | Emis