Neviditelná
Anotace: CHTÍT být neviditelná...první a bohužel také poslední co mohu...
Chtěla bych být neviditelná, proměnit se v prach,
být jak nápisy, které déšť v noci smývá na stěnách,
být jako pára nad hrncem, která za pár vteřin zmizí,
chtěla bych být volná, pro tebe naprosto někdo cizí.
Chtěla bych být holkou, co tě nikdy nepotkala,
chtěla bych mít zase svoje srdce, proč já ti ho dala,
chtěla bych zas snít o tom, že láska může být jen krásná,
ale spíš jsem si dřív hrála na hodně naivního blázna.
Chtěla bych být hrad z písku, co se s první velkou vlnou ztratí,
chtěla bych vymazat tvé číslo, které se mi vrylo do paměti,
chtěla bych zmizet s prvním paprskem zítřejšího rána
dřív než zjistím, že už tě nemám...dřív než zjistím, že jsem sama
Komentáře (8)
Komentujících (8)