bolí z toho u srdíčka... "ještě ne" kolikrát si tohle člověk řekl, ale jak je v jedné písničce od Nohavici "věci co nechceš ať se stanou... ty se stejně stanou..." třeba je to pravda...
12.07.2007 12:00:00 | Nekonečnost
smutné, ale hezké, promiň, chtěla jsem hodnotit jinak, přehmátla jsem se..
21.05.2007 13:26:00 | kakaoo