Anotace: Tuhle básničku jsem věnovala mýmu bývalýmu, když jsme spolu ještě chodili.
Gabika: Máš pravdu... Díky :-) Dopadlo to tak, že jsme spolu sice mluvili, ale rozešel se se mnou. Nejdřív jsem byla smutná, pak mi ale došlo, že by to stejně nevydrželo. Prostě jsme oba jiní a asi by jsme se sobě už nedokázali přizpůsobit.
Ta povídka Bratránek... to je podle pravdy? ;-)
14.05.2007 22:01:00 | Smajlinka
Moc hezké.. konce jsou těžké, ale vždycky musí něco skončit, aby to nové mohlo začít.
Děkuju za koment. A jak to s váma dopadlo?
14.05.2007 20:21:00 | Gabika
Díky moc! Ale ono to skončilo... Zítra se máme vidět, já radši nic nečekám...
06.05.2007 17:17:00 | Smajlinka