Můra
Jsem noční můra bez křídel,
co ztratila svůj tajný sen.
Ve dne lítat za sluncem
a pít rosu z květů jen.
Jsem opilá rosou trávy,
ve snech se vznáším.
Křídly plácám a mávám
a letím pohádkou.....
Už tě mám lásko na dosah,
jsem tvá v tvých myšlenkách.
V hlavě mi zní lásky vyznání,
jen my dva můžem být v souznění.
Komentáře (3)
Komentujících (3)