Jako pták
Anotace: Být jak volná, aspoň na chvíli...proč to nejde?
Chci být ptákem nad oblaky mračen,
Letět krajinou mysl nechat prázdnou,
Nebýt srdcem k nikomu již zatčen,
Vzdálit se tam, kde pocity vládnou,
Majetkem by pouze lesklé peří bylo,
Bez myšlenek by se toulal celý den,
Bohužel tak se mi jen v noci snilo,
Sen byl v ptačích očích nespatřen…ještě že neumí mluvit
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: kofka
Komentáře (0)