Tančení v dešti
Anotace: Netradiční způsob vyznání...
Z nebe vláha padá,
je tady svěží čerstvý den,
já s tebou a ty se mnou,
jdeme spolu ven.
Cela v bílém tančíš v dešti,
na špičkách se otáčíš,
Chci se na to dívat než ti,
kapky šaty rozmáčí.
Jeden špatný krok, do trávy sis lehla
a vítr všechen přestal vát,
jen aby si nenastydla,
polibek ti musím dát.
V náručí tě nesu do tepla,
uvařím ti čaj a zahřeju tě,
musím to říct do světa,
lásko moje, miluju tě.
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)