Ničí Tě žárlivost...?
Anotace: Taky jsem ji potkal, chvíli s ní obcoval a pak jsem ji prostě přestal živit. Odešla.... Někdy přijde ani se nepředstaví a usadí se vám v mysli. Pracuje usilovně vedne i v noci. Tak pozor na ni , vypadá takhle :
..
JÁ Žárlivost
Přišla jsem
třetí sudička lásky,vztahu
Nezval jsi mě ?
možná trošku Ona
Já Žárlivost setřička strachu
a tys mě přijmul malý chlapečku, díky!
Slibuji ! Budu s tebou dokud mě budeš živit.
Změním ti život...
Umím mnoho:
Ať je či není vina,
jsem tu já Žárlivost , zařídím vše sama:
Začnu domněnkou,
najdu si důkazy,
vytvořím pro tebe ty nejživější obrazy,
o něze v objetí,
o sexu,blízkosti
o všem co ti chybí..
jen s někým jiným.
A když nebudu mít z čeho tvořit ?
dopustit se chyby? to nikdy !
Nechám v mysli … a co kdyby?
...
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)