Dal jsi mi víc!
Mistr tesař vytesal
Mé tělo z hlíny.
Zručný krejčí utkal
Můj šat z hedvábí.
Tisíce učenců
Učilo mě vědám.
Všemohoucí mág
Mi daroval život.
Ty´s dal mi však
Mnohem více.
Vdech jsi mi
Lidskou duši.
Naučil´s mě
Umění milovat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)