Kdyby....
Kdyby si tak mohla čas vrátit zpět,
kdyby se jen kolem tebe točil svět,
kdyby se pravda snadno říkala,
kdyby si city najevo víc dávala,
kdyby tvé srdce jiného milovalo,
kdyby tvé tělo před jiným se chvělo,
kdyby se naše sny plnily
a kdyby meze v lásce nebyly...
Kdyby tahle slova platila,
snad by ses míň trápila.
Přečteno 635x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)