Usínání
Anotace: Jak krásné je, když jsou na světě dva pro sebe stvořeni...
Sbírka:
Kdysi dávno
ON:
Pod rouškou noci vkradu se do tvého srdce,
utiším tvůj žal, bolest i touhu,
neboj se, v mém náručí usneš sladce,
zůstanu až do svítání, víc udělat nemohu.
ONA:
Krajinu halí tma a já pouštím tě do svého srdce,
utiš můj žal, mou bolest, mou touhu,
nebojím se v tvém náručí spí se tak měkce,
prosím zůstaň, než slunce zbarví oblohu...
Přečteno 569x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)