Královna a král
Anotace: Občas má člověk chut vykřičet svou lásku do celého světa.....
Lásku tobě vyznávati
V očích něhu nacházeti
To je moje přání
Tak nezklam moje zdání....
A otevř mi své srdce
Co unáší ho v řece
Plné něžnosti a touhy
Chci jen jeden slib pouhý
,,Miluji tě!" zašeptej
Sladce se podívej
Já usměju se krátce
Pak neubráníš se lásce
Padnem ve vřelé objetí
Láska kolem proletí
Pak půjdem v dál
Já královna,ty můj král...
Komentáře (0)