Anotace: že by láska?
Láska je droga
a závislostí propadne
ten koho pak uhrane
vnímá ji jako boha
Není však sladší závislosti
najít s ní souběh svého osudu
nechat se hýčkat její síti
k radosti těl svých ... bez studu ...
-----------------------------------
*- jo, smutná myško .-... tahle je velice pěkná ...
a to že ti to okomentovala Ayla ... je vyznamenání ...
píše totiž skvěle ...
15.05.2007 18:38:00 | HarryHH