Studí mě do zad
Studí mne do zad
Studí mne do zad
Hřej
Pálí mne tváře
Chlaď
Co tedy dříve
Obojí hřej i chlaď
Jsem strašně sama
Přijď
Proč je tě tolik
Odejdi
Co tedy dříve
Obojí
Přijď odejdi
Všechno ti dám
Žni
Všechno ti vezmu
Sej
Co tedy dříve
Obojí
Vezmi i dej
Buď se mnou
ale vždycky proti mně
Odejdi
A přece zůstaň při mně
Najdi mne
abych se ti ztratila
Vyžeň mně abych se vrátila
Jak se máš
Jam se mám
Jak se máme
Stále se
jeden v druhém
propadáme.
Komentáře (2)
Komentujících (2)