Stesk
Nahlas si pouštím muziku,
abych přehlušila ten žal.
A podpěru dávám pod kliku,
aby se dovnitř nedostal.
Zamykám na tři západy,
aby nepřišla samota
a nepřišly i myšlenky
a dutě bušící prázdnota.
Necítím žal, necítím radost,
žiju jak stín,
když najdu Tě,
zase Tě ztratím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)