o snu
Anotace: poněkud starší dílko,uklízela jsem v Dokumentech:)
Do kůry stromu vyrytý zbytky našich vzpomínek
hrbatý rýhy dávných nadějí,
čas plyne dál,proč tyhle věci nezmění?
z úlomku olova vylitá naděje v něco víc
zbytek z doby,kdy vše byl jen chtíč
v pečeti vyobrazeny iniciály nás dvou
sny k úniku z reality jen zvou
sny,ve kterých jsem jen tvou
múzou i realitou
zlou
Komentáře (0)