Anotace: Miluji tě!!!
Koukám,že by ses mohla živit reklamními slogany!Já kdysi zkoušel posílat reklamní slogany do soutěže,když měli začít dělat máslo alfa,ale neuspěl jsem.Ale zkoušel jsem si to jen tak pro sebe skládat něco o různých výrobcích.Např.
Pejsek zvedá nožičku,
hydratuje kytičku.
Rhiana je z toho paf,
jde se umít mýdlem Dove!;-)))
09.05.2007 19:28:00 | Kozoroh 1
Originální...brnkla si na moji strunu...taky je rááááád a jdu si je koupit :-)))
08.05.2007 07:23:00 | Viki C.