Když už jsme u toho vaření ... a přetékající touhy na plotnu ...
Dovolil bych si jeden fousatý bonmot
Made in Slávek Janota ... že samota chutná, jak vařená bota ...
11.05.2007 16:27:00 | HarryHH
Nádherná báseň.Dojemná a také nadějná.Určitě se na cestě sejdete.Každý musí ujít polovic.
09.05.2007 00:19:00 | s.e.n