Je to tak dávno
Anotace: "konec" jedný lásky
Je to tak dávno
já býval jsem Tvůj
a Ty má...
Je to tak dávno
hladil jsem Tě ve vláskách,
když jsi usínala
Je to tak dávno
už i písmenka se mi pletou
bo už ani ony neví
jestli to nebyl jen sen
sen, co se mi jen zdál
jednou v noci
je to tak dávno
že mi to připadá nemožné
že byl jsem tak šťastný
je to tak dávno
byli jsme dva
teď jsem jeden
bo byli jsme jeden
a teď jsme dva?
nevím...
je to tak dávno
nevím proč, nevím kdy
jsi přestala cítit to,
cos´ cítila dřív
víš, mrzí mě to
bolí, strašně moc
miluju Tě, víš?
i když je to už dávno...
Komentáře (0)