...vím, o čem píšeš...víš...včera jsem mohla poprvé říci Miluji tě. Ale nebyla jsem si tím stoprocentně jistá...mlčela jsem. Ale teď si tak uvažuji nakolik si byl jistý on, i když tu frázičku vyslovil?
08.05.2007 13:01:00 | Ayla
to co píšeš, je bohužel pravda. jen ta báseň se tak trochu ztrácí v těch cizích slovech. tak ale přesně je to i s námi na všechno máme slovo nějaký "ismus" všechno pojmenováváme a z těch všech slov se kolem nás pomalu tvoří ulita.
08.05.2007 12:22:00 | kulishak