...zbabělost?...hloupost?...ne, já to tak nevidím... vždyť milostnou strategii ovládá jen ten, kdo není zamilován...:-)
08.05.2007 19:26:00 | Lota
a neni to skoda?..chlapce, nevzdavej to!..ptze Ty na to mas!!!..na zabrany ser...stejne, co sou to zabrany?..jen neco, co chce videt jako zabrany!..
08.05.2007 14:19:00 | Adrianne Nesser
Bojuj, protože jestli Ti za to opravdu stojí, pak se stejně nevzdáš, do posledních sil se budeš chtít rvát...A i když to nevyjde, bude to bolet míň, než kdyby jsi to jen v sobě dusil a uzamykal a říkal si: "Co by kdyby?".
Držim palce;))
08.05.2007 12:43:00 | xavian