Anotace: ..věnováno dceři Sama Křepelky :o)
pěkný moc a ještě mumínci to je bod navíc, takže by to mylo být 101 %, no stejně mi to přijde divný tohle hodnocení :-))
18.05.2007 11:08:00 | Melfëa
to s těma mumínkama-fakt dobré! :)tvoje básně se strašně dobře čtou...
08.05.2007 13:53:00 | ztracená
...si děláš prču, ne :-)))...s touto básní
...k tvému komentu u mne... nevím, proč bych tě měla milovat :-) někdy píšeš docela dobře...já nekomentuji vše, co přečtu...
08.05.2007 13:32:00 | no
budu stát opodál...tehhle kousek se mi líbí. nkědy člověk arazí na něco, kde si řekne, proč sem to sakra nevymyslel já.takhle to bylo s touhle větou.
08.05.2007 12:37:00 | kulishak