Jak ztracené mládí bez lásky
Nemám ti to za zlé,
že si lehce odletěl.
Vím, že jsi ani trochu
o mé lásce nevěděl.
Píšu básně o citu,
o němž číst mi náleží.
Stačila jedna chyba.
Komu na tom záleží?
I když se přesypal písek,
dál bez síly na hledání,
daleko naděje slyší
mé marné tiché zoufání.
Brzy na dávku lítosti,
i když víra na zem spadne.
Pozdě na to vracet mládí.
Proč zrovna já? Inu, proč ne?
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr
Komentáře (3)
Komentujících (3)