Pohledy milý ne vražedný

Pohledy milý ne vražedný

Anotace: I tady je celý vesmír...

Můžu skončit to hledání
naslouchajících duší
ve vysoké kupce trávy.
Radši jí spálím
a zbydeš jen - TY

Jak prozřetelnost sama
se odevzdá
ruce tvý vzpřažený
pohledy milý ne vražedný

Ku měsíční dráze
zvedá hlavu
kouří trávu
Stejně jako kdysi
/včera/
Blížící se stratosféra

Jíž dosáhli jsme spolu
už nikdy takhle dolu..

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 08.05.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

já vědila že těšit se na tvoje básničky se vyplatí:))

08.05.2007 18:32:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel