Naivní
Mé srdce,
jako by jím ostrá čepel projela.
Tvé ruce,
jimiž jsi zabil anděla.
Ten anděl
měl naši lásku střežit.
Ta láska,
nemohla v našem vztahu přežít.
Náš vztah,
co chvíle to touha.
Co chvíle,
na konci nutnost pouhá.
Ta nutnost,
teď v nenávist se změnila.
Ta nenávist,
že ji překonáš jsem věřila.
Ta víra,
že neprojede mým srdcem nůž.
Ten nůž,
který je v srdci mém a já umírám, už...
Komentáře (1)
Komentujících (1)