SISSI
Anotace: Alžběta zvaná Sissi, u mě pouze metafora lásky, i když ve skutečnosti bych ji nikdy nechtěl, kruci, ta vám byla hubená... Básnička (ne)vhodná pro jedince, kteří si šlapou na jazyk. (Já to zase neupravoval,tak se nezlobte, tak to leží a běží)
Sissi
jsi ozdobou
rakouských pokladnic
Brada mi visí
když vidím
malou
Sissi
Tvoje vlasy
jsou věčost sama
Teď tu nevzdávám hold
kadeřavé kráse
Lepící páska
je kouzelná věc
Pramen se nehne
(aspoň zdá se)
Sissi
Panenko s pasem vosím
Já vím
Že se to nosí
mezi smetánkou
Já
se svojí sebrankou
radši chodím
bosý
Číhám na holky
za brankou
Žížalko
mám o tobě
pohádek tři štosy
že jednou přijde čas
a sezobnou tě kosi
Sissi
jsi ozdobou
rakouských pokladnic
Holek je tisíc
a víc
ale já chci
malou
Sissi
Komentáře (3)
Komentujících (3)