...smutky z nás dělají mnohdy to co nejsme...ale také nás učí...zkrátka jsou potřeba k životu...a na nás záleží jak se z nich vymanit a jak jít štěstí naproti... :-)))
Děkuji za zastaveníčko...potěšilo
11.05.2007 13:28:00 | Lota
nesedí mi tam ten přechodník...myslím, že je špatně vytvořený,ale i tak by tam sedlo asi něco jinýho.
jinak ale těžko něco vytknout, fakt pěkný:-)
11.05.2007 12:06:00 | paranoidandroid
Líbí se mi to, ráda si od tebe jeste neco prectu. jenom bych misto "to...tréma" napsala ta. Ale to jsou malickosti, uplne se stydim, ze ti to pisu:-) No a jinak, dobry, jeste pis:-)
08.05.2007 19:10:00 | Mango-Holka