Anotace: Je to asi nepropracované, ale měla jsem potřebu to sem dát...
che...a já znám všechny lidi z komentářů..no není to fajn?:P
jinak konec bássně je naprosto skvělej...
takže ať žijí nemoci...už abych zas měla teplotu;)
09.05.2007 15:49:00 | Lizzzie