Padání
Tak jako vločka v nebi,
jako anděl v bílé závěji,
připadám si blaze,
když brýle získám levnějí...
Růžové brýle -
- symbol srdcebolu,
rozhlédni se kolem -
- vločka padá dolů!
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Uriziler
Komentáře (2)
Komentujících (2)