Slib
Anotace: Kterých slibů je více? Těch splněnejch nebo těch nesplněnejch? Odpověď zná každý :-)
Chtěl bych Ti vše slíbit,
jen kdyby to bylo možné.
Ale nemám právo
v budoucnosti slídit.
Slíbil bych Ti věčnou lásku rád,
jen kdyby to šlo.
Věčnou lásku -
- napořád.
Co slíbit chceš,
to vše slíbit bych ti chtěl,
ale nenosit Tě ve svém srdci,
to jediné po mně chtít nemůžeš.
Komentáře (0)