Kráter na srdci..
Kráter v srdci,
zaplaven slzami,
po okraj aorty,
právě přetéká..
Nic v něm již není,
je prázdné a slané,
jen na dně krystalky,
soli střídá pole z ledu..
Kráter už není vidět,
srdce se potápí,
bez šancí záchrany,
puká kvůli ní..
Komentáře (5)
Komentujících (5)