Doteky štěstí
Dotykem zněžnělým skrze Tvoje řasy
maluju si modř nebe pod víčka;
oblohy kousek z nebe ukradnu si,
než zmizím po špičkách.
Lehounkým dotykem na cestách po Tvým těle
obrázky map si kreslím do dlaní,
do kůže vtisknu tahy rozechvělé;
číst si v nich budu před spaním.
Dotykem tepu srdce Tvýho v žilách
vlévám si tóny štěstí do krve.
Žít v jejich rytmu tolikrát jsem snila
- zkouším to poprvé...
Přečteno 557x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Robin Marnolli, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)