Vyznání...
Anotace: Je mnoho podob lásky i mnoho situací , kdy lze ji cítit. A taky nikdy není pozdě :-)
**
VYZNÁNÍ...
Souznění...
s Tebou,chvíle?
ne,celé dny, kdy pociťuji klid
a kdy se hojí rány
to když jsi u mě...
Záchvaty lásky?
jsou s Tebou chvíle,
kdy projede mnou cosi co mé nevědomí zakázalo,
jsou ano,
a prosím ať jsou více
to když jsi u mě...
Milování ?
jsou spolu chvíle
kdy tělem i jazyky směřujem k vrcholům
lížeš mě divoce jak zvíře,
vlhce,jak troška sněhu,
jen já v té chvíli hledám něhu,
jeden dech,
splynutí,sjednocení, před napětím uvolnění.
Víc než víc je nic,
v téhle době
snad splynout v mysli v jedno a zůstat mimo těla
i ve chvíli kdy jsem v Tobě ...
05/07
***
Přečteno 842x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)