Anděl
Anotace: taková náhlá myšlenka.
seděla tiše, jakoby se bála
byla tak krásná, když se smála
oči jak nebesa v kterých se ztratíš
vlasy jak paprsky, sluníčkem září
z úsměvu hlava se zatočí
andělská tvář se k tobě otočí
tvář kterou lemují světlé vlasy
tvář anděla asi.
když se vaše pohledy setkají
cítíš se přímo královsky
na nebi andělé zpívají
na zemi taky.
vstala a kolem ní, jakoby aura
souznění.
první krůček, první dotek
cítíš ten žár?
první slůvko, první smích
a
cítíš to?
právě ses zamiloval.
Komentáře (1)
Komentujících (1)