Pravda
Anotace: Tahle báseň mě napadla když jsem myslela ne svého bejvalýho, kterého bohužel strašně miluju,i když mi moc ublížil.
Já tušila,že se mám o tebe bát,
že o lepší holku budeš stát.
Já měla tě moc ráda,
mnohem víc než kamaráda.
Já tě milovala,
a málo o tebe bojovala.
Nechala jsem si tě odejít,
teď o tobě můžu jen snít.
Komentáře (3)
Komentujících (3)