Anotace: Tak takhle bych nejradši skoncovala s každým nevěrníkem :).
Ze začátku jsem čekala co se bude dít...a nakonec se z toho vyklubalo docela dobré dílko : )
19.06.2007 14:30:00 | kukaska
Andílku tak tohle byla važně super procítěna a svým způsobem i krasna basnička...i když jsi v ní někoho zabila ;) 100%
01.06.2007 10:44:00 | David Janovský
Teda...jednak mě to donutilo zamyslet se nad sebou (pod vlakem vážně skončit nechci) a taky..prostě jsem se musela usmívat :-) - dobře mu tak ...
25.05.2007 13:33:00 | Zuz.
kruté zúčtovanie...az mi prebehol mraz po zadech... byt tvoj partner, tak si to teda dvakrat rozmyslim,ci mi nejaka zrzka za to stojí... a stejne- urco by nepisala tak pekne basne ako ty;-)
17.05.2007 19:39:00 | gallatea