NECH ME!
Anotace: Pláču si do tmy...
Nech me to skončit
odejdu v tichosti
Nech me zapomenout
dablu dusi propujcit
Nech me tu lezet
budu tiše
nech me kricet
i pouhá kliše
nech me tmě
ona me zna
nech me noci
není zlá
nech mě plakat
to pomůže
nech mě běžet
skákat do louže
nech mě snít
snům věřím
Nech mě prostě jít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)