Už ne ...
Anotace: Poznáš jak miluješ v momentě kdy ztrácíš. V časech kdy si je člověk jistý má sklony si toho co má nevážit...
**
Už ne…
Dnes si se do mě zavěsila
a byl jsem nesvůj
se slovy, že jsi pochopila...
vím, to už nejsem tvůj
Krásná má bývalá chceš přece žít a jinak
a zas mi solíš rány, proč ?
že jsem víc sebou, jiný
a žiju...
i bez tebe...? k nevíře
to teď jen lpíš, ztratilas rytíře
zbytečně přilévat do ohně oleje
přišla by zas bolest
vyjetý koleje...
**05/07
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)