Je nádherná. Ale stejně by bylo nejlepší, kdyby jsi se z té své "propasti" už konečně dostal...
14.05.2007 08:54:00 | Laivindia
Báseň je čtivá,má hezký verš.Báseň říká hodně o zklamání,které je veliké.Chce to čas a láska přijde opět.Vydrž.
13.05.2007 00:18:00 | s.e.n
jo tak to je pěkně rozepsaný..poslední verš...prostě fakt..dobrý..
"Slzy žilami my prochází.
Vím, že to musím zastavit, mě to dochází."
myslim že v těhle verších máš 2 chybky =) "my" a "mě"
10.05.2007 17:25:00 | Albertinka