Kouzlo léta
A květy zas omamně voní,
jitro jim něžně navléká
talisman z rosy,kterou roní
ta louka pestře rozkvetlá!
Duhové pásky jemně cloní
tu naši touhu,kterou tu
slunce zlatými šípy honí
na něžných křídlech bělásků.
A ptáci píseň krásnou pějí
k oslavě léta,které tu
milencům hlavy k sobě kloní,
když zachce se jim polibků!
Vášnivá těla spolu splynou
v jediném sladkém objetí...
Jiného nechci!Nechci jinou!
Dvé slibů svit hvězd zpečetí!
26.05.2007 14:59:00 | Kozoroh 1
...Těla milenců tančí po čarách života...nekomentuju, chtěla bych kliknout na 100 dvakrát.
12.05.2007 00:46:00 | Theara
Krásné...hlavně poslední sloka mě tak nějak..chytla za srdce. a to ber ode mě jako velkou poklonu, Severko:-)
10.05.2007 12:20:00 | paranoidandroid