...Pocity...
Anotace: ... mého srdce...není lehké zapomenout...:o(
černou křídou
na vodní hladině
maluji přízraky
stíny a předtuchy
v srdeční krajině
schovaná pod povrchem
přezimují znova
z rozfoukaných
pampelišek padáčky
a tvoje slova
otevřenými dveřmi
průvan vane
v očích záblesk
možnosti
po které toužím
která je
a nenastane
probouzím se ve tmě
často padám k zemi
zápolím s větrem
i s křídly
které byly
přistřiženy
za okny duše
ruce obvazují fáči
velkou bolest
a srdce větší
než záplata
lásky
která mi
na něj
nepostačí...
Komentáře (5)
Komentujících (5)