Ty ty ty...
Anotace: To se asi komentovat nedá, má slovní zásoba je chudá, marně slova hledá a duše má Ti na parapetu sedá.
Kdybych byla malíř a toužila Tě kreslit,
na papír bych načrtla Tvůj úsměv.
Kdybych Tě na plátno chtěla zvěčnit,
musela bych namalovat anděla z hvězd.
Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.
Tys v minulém životě
snad Michelangelovi modelem stál,
Tys jediný ve světě,
kdos vznešenější nežli král.
Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.
Oči Tvé jak hvězdičky září,
jsi hrdina z mých snů.
Tys tím, kdo spánek mi maří,
vkrádáš se do běhu mých dnů.
Tvé nebetyčné kráse
žádná jiná nerovná se.
A kdyby přec chtěla,
jí v tom zabráním,
přemaluji všechna těla
a jen to Tvé uchráním.
Komentáře (1)
Komentujících (1)