Krásná zasněná
Anotace: Slova Tvá jsou veršem zakletá, láskou, nemoc se nazývá.
Slova Tvá jsou veršem zakletá,
láskou, nemoc se nazývá.
Nemoc, jenž tě pohlcuje
a myšlenky ti zatemňuje.
A ty přemýšlíš jen o jedné,
o té krásné, zasněné.
Komentáře (2)
Komentujících (2)